KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief


VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest


ARTTUBE


BEKIJK  DE VIDEO'S VAN HET KMSKA OP HET ONLINE VIDEOPLATFORM VOOR MUSEA IN NEDERLAND EN BELGIË

Logo ARTtuve

Deelnemen

print
Jongbloed!

Jongbloed! is de gezamenlijke jongerencrew van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen en het M HKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen).

Het team maakt deel uit van het KMSKA én het M HKA. Het werkt rond oude, moderne én hedendaagse kunst, denkt en je doet; adviseert en creëert,...

De jongeren zijn roekeloos en wild, want één ding hebben deze musea gemeen: een hart voor jongeren en de overtuiging dat jongeren een stem en een plek verdienen in musea.

 

  

Boek een rondleiding

Rondleidingen op gastlocaties.

Tijdens de renovatie van het museumgebouw organiseert het KMSKA tentoonstellingen en rondleidingen op tal van gastlocaties.

Bekijk het volledige programma en boek een rondleiding in een van onze tentoonstellingen.

Encounters/Ontmoetingen

Dans in de expo Encounters/Ontmoetingen in het MAS. 

Choreografe en danseres Pé Vermeersch creëert in de expo performances van wisselende aard met enkele markante internationale dansers (Naoka Uemura, Angela Babuin, Mirella Solis, Rebecca Rosseel, Ilya Krouglikov en Federico Ordonez) . Het dansproces is zelf een kunstwerk in wording.

  

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50