KMSKA 2.0 / Nieuwsbrief


VOLG ONS OP FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE, FLICKR, WORDPRESS EN PINTEREST.
OF SCHRIJF JE IN OP ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF.  

Word fan van het KMSKA op facebook Volg het KMSKA op twitter Bekijk de filmpjes van het KMSKA op Youtube Bekijk de foto's van het KMSKA op Flickr Het KMSKA blogt op wordpress Volg het KMSKA op Pinterest


ARTTUBE


BEKIJK  DE VIDEO'S VAN HET KMSKA OP HET ONLINE VIDEOPLATFORM VOOR MUSEA IN NEDERLAND EN BELGIË

Logo ARTtuve

Deelnemen

print

Ook tijdens de sluiting van het museumgebouw organiseert het KMSKA tal van activiteiten voor jong en oud. Van museumateliers en zoektochten tot rondleidingen. Ontdek de activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Schrijf je in voor de Lezing op zondag van Filip Vermeylen op 5 maart 2017.

Hoe slagen kunsthandelaars er tijdens de vroegmoderne periode in om indrukwekkende hoeveelheden schilderijen aan de man te brengen? Wat verklaart het grote succes van veilingen in Londen en Parijs omstreeks 1800?

Filip Vermeylen is Professor of Global Markets aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens zijn lezing zoekt hij een antwoord op deze vragen en onderzoekt hij de rol van kunstbeurzen in de hedendaagse kunstmarkt.

DEZE LEZING IS INTUSSEN VOLZET. JE KAN NIET MEER INSCHRIJVEN.

Slow Art Day

Neem rustig de tijd om te kijken naar kunst.

Tijdens Slow Art Day op zaterdag 8 april kan je overal ter wereld de tijd nemen om naar kunst te kijken en meer te zien.

Het KMSKA nodigt je uit in de expo Bruegelland in Lier waar je samen met een gids in gesprek gaat over enkele kunstwerken.

We organiseren een gesprek voor volwassen en één voor gezinnen met kinderen.

Schrijf je nu in
 

Jongbloed! Foto: Wim Daneels

Onlangs ging er een nieuwe Jongbloed!-ploeg van start.

Jongbloed! is de gezamenlijke jongerencrew van KMSKA en M HKA. Het komende academiejaar zullen 16 jongeren samen werken rond oude, moderne en hedendaagse kunst.

Ontmoet Jongbloed!

 

Correspondentieadres

Lange Kievitstraat 111-113 bus 100, B-2018 Antwerpen

T +32 (0)3 224 95 50