KMSKA Laat

IKRAAAN -  Een Akoestische Reis doorheen Introspectie, Groei en Heling

Evenement
KMSKA Laat
Datum

Het Geestelijke Gezondheidszorg album toont Artist in Residence IKRAAAN die moedig haar diepste persoonlijke uitdagingen aangaat. In haar vastberadenheid maakt ze een reis van introspectie, groei en heling mee. Nu neemt ze de gelegenheid om haar muziek op een akoestische wijze te herontdekken. Deze benadering nodigt luisteraars uit om mee terug te reizen op haar emotionele reis van verdriet, verlies en confrontatie. Deze speciale avond markeert echter ook een van de laatste keren dat het album op deze manier wordt gepresenteerd. Het is een krachtige afsluiting van een hoofdstuk in haar persoonlijke groeiproces en een kans voor het publiek om de reis met haar te voltooien.

Programma

19u30 en 21u - ‘Silent Concert’ met IKRAAAN
Volg IKRAAAN mee in het muzikaal verhaal van haar emoties over haar vroegere geestelijke gezondheid - Zaal Lijden, Verlossing, Hemel

Madonna Cocktailbar

Een kleurrijk drankje met live piano door Bart Amand in de monumentale De Keyserzaal: de pop-up Madonna Cocktailbar brengt iedereen in een kunstzinnige stemming. Gewoon binnenstappen en genieten.

En er is meer...

Een portie late inspiratie? Tijdens KMSKA Laat kan je rekenen op vaste waarden.

SPEEDTOURS: Ervaar de hoogtepunten van het museum in een leuke speedtour van 30 minuten. De KMSKA-gids neemt je mee op een wervelende reis langs enkele van de belangrijkste werken in de collectie en deelt interessante verhalen en weetjes. Er vertrekt een tour om 19u, 19u45, 20u30

TEKENTOUR MET TEKENAARGIDS: Een korte maar krachtige tekentour voor zowel twijfelende krabbelaars als doorwinterde tekenaars. Al tekenend zie je de kunst beter dan ooit! Er vertrekt een tour om 19.30u, 20u15, 21u.

OPEN ATELIER: Laat je inspireren door de kunstwerken die je in het museum zag en verleg je creatieve grenzen onder begeleiding van een gids in het Open Atelier. Open tussen 19u en 21u.

Praktisch

  • Voor wie? Voor iedereen met een ticket voor donderdagavond
  • Prijs: gratis mits museumticket, reserveren niet nodig, volzet is volzet!