KMSKA Laat — 13 juni 2023

KMSKA Laat

Evenement
KMSKA Laat
Datum
13 juni 2023 17:00 tot 22:00

Elke donderdagavond blijven de deuren van het KMSKA open tot 22 uur. Voor iedereen met een museumticket. Dwaal door de avondlijke zalen. Geniet van de collectie. Krijg een unieke inkijk in de museumwerking. Nip van een heerlijk drankje én hedendaagse kunstinterpretaties. KMSKA LAAT je volop wegdromen. 

Madonna Cocktailbar

Een kleurrijk drankje in de monumentale De Keyserzaal: de pop-up Madonna Cocktailbar brengt iedereen in een kunst-zinnige stemming. Mét live muziek van Brasserie Croque-Notes. Ze spelen de schoonste muziek van Georges Brassens, icoon van het Franse chanson. Klassiekers en onbekende juweeltjes, ontspannend en gezellig. Gewoon binnenstappen en genieten. 

Leef je creatief uit

Een portie late inspiratie? Tijdens KMSKA Laat kan je rekenen op vaste waarden. Stap al tekenend door het museum. En zet details en meesterwerken naar jouw hand met KMSKA tekent!. Of ga artistiek aan de slag in het Open Atelier.

Heb je graag begeleiding bij het tekenen in de zalen? Onze tekenaar-gids wacht je op om samen een krachtige tekentour van een half uurtje te beleven. Er start een tekentour om 19u, 19u30, 20u en 20u30. Afspraak aan het trefpunt in de inkomhal op de eerste verdieping.

Praktisch

  • Voor wie? Voor iedereen die een ticket heeft op donderdagavond
  • Wanneer? Van 17 tot 22u
  • Prijs: gratis mits museumticket, reserveren niet nodig, volzet is volzet!