KMSKA LAAT

Jaouad Alloul x Andrew Claes - Kruisbestuiving 

Événement
KMSKA LAAT
Date

Een vervolg op een gesprek dat ze gestart zijn in het OLT Rivierenhof tijdens een gastoptreden bij Cargo Mas. Aan de basis liggen spiritualiteit en het gebruik van muziek doorheen de eeuwen. In een wereld die elke dag meer individualisme promoot en popsterren verafgoodt. Dualisme dat ons verblindt en net verder doet gaan van de ware betekenis van wakker zijn. To be awakened. To transcend the bodily & cultural concepts. Wakker zijn voor het eigen ego en het ego van de ander. Wakker zijn voor de invloed van muziek en de onderliggende boodschap.

Een muzikale tijdlijn vanaf the big bang tot het nu. Een dienst, een ritueel, een verslag. In samenwerking met Daniel Menezes en Mixmonster Menno presenteren Andrew Claes & Jaouad Alloul hun dialoog op donderdag 25 mei om 20u30.

Ga zelf creatief aan de slag

Een portie late inspiratie? Tijdens KMSKA Laat kan je rekenen op vaste waarden. Stap al tekenend door het museum. En zet details en meesterwerken naar jouw hand met KMSKA tekent!. Of ga artistiek aan de slag in het Open Atelier.

Heb je graag begeleiding bij het tekenen in de zalen? Onze tekenaar-gids wacht je op om samen een krachtige tekentour van een half uurtje te beleven. Er start een tekentour om 19u, 19u30, 20u en 20u30. Afspraak aan het trefpunt in de inkomhal op de eerste verdieping.

Anders kijken, meer zien met Radio Bart

Dieper in een kunstwerk duiken? Dat doe je met Radio Bart. Een blinde gids gaat met bezoekers in gesprek en laat je de kunst op een andere manier 'zien'. 

Madonna Cocktailbar

Een kleurrijk drankje in de monumentale de Keyserzaal: de pop-up Madonna Cocktailbar brengt iedereen in een kunstzinnige stemming. Mét live muziek. Gewoon binnenstappen en genieten.

Praktisch

  • Waar? In de zalen van het museum
  • Voor wie? Voor iedereen met een ticket
  • Prijs? Gratis mits museumticket, reserveren niet nodig, volzet is volzet!