ZAAL Z

Vier keer per jaar neemt ZAAL Z je mee in de wereld van het KMSKA en zijn collectie. Met inspirerende interviews, boeiende diepteartikels en leuke nieuwtjes.

Voor amper 35 euro ontvangt u vier edities gevuld met verdiepende informatie over het KMSKA, zijn collectie en werking. Zaal Z verschijnt op 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 december. 
Wat kan je in het december-nummer verwachten?

Een eerste blik op de expo Rubensgrafiek in het prentenkabinet. Daarnaast maak je kennis met onze nieuwste rubriek ‘Meerstemmig’ waarin een gids verschillende visies op een werk deelt zoals gehoord tijdens rondleidingen. Koen Bulckens neemt je mee doorheen de werking van het Rubensatelier en de partners van het Studio Rubens praten mee over de restauratie van Tronende Madonna. En kijk mee over de schouders van de jongeren van de Trappen.

Abonneren kan heel eenvoudig online. Klik op de knop hieronder, kies uw abonnement, laat uw gegevens achter en betaal. Wacht niet en abonneer je vandaag nog!

Lees de verkoopsvoorwaarden.

Prijzen

Abonnement inwoner België: 1 jaar (4 nummers)

35 €

Abonnement inwoner België: 2 jaar (8 nummers)

65 €

Abonnement inwoner buiten België: 1 jaar (4 nummers)

50 €

Abonnement inwoner buiten België: 2 jaar (8 nummers)

90 €

Vrienden van het KMSKA

Vrienden van het KMSKA blijven het museummagazine gratis ontvangen. Ook Vriend worden? Vanaf 80€ per jaar beleef je de collectie vanop de eerste rij.