ZAAL Z

Vier keer per jaar neemt ZAAL Z je mee in de wereld van het KMSKA en zijn collectie. Met inspirerende interviews, boeiende diepteartikels en leuke nieuwtjes.

Voor amper 35 euro ontvangt u vier edities gevuld met verdiepende informatie over het KMSKA, zijn collectie en werking. Zaal verschijnt op 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 december. 
Wat kan je in het juni-nummer verwachten?

Zaal Z blikt vooruit naar Krasse Koppen, de eerste grote KMSKA-expo dit najaar. We maken kennis met Aremisia Gentileschi, dé allergrootste vrouw van de barok, waarvan er nu twee langdurige bruiklenen in het museum hangen. Meer over de mosseleters van Gust De Smet die te gast zijn in Den Haag. En het magazine sprak met Bert Watteuw, directeur van het momenteel gesloten Rubenshuis. 

Abonneren kan heel eenvoudig online. Klik op de knop hieronder, kies uw abonnement, laat uw gegevens achter en betaal. Wacht niet en abonneer je vandaag nog!

Lees de verkoopsvoorwaarden.

Prijzen

Abonnement inwoner België: 1 jaar (4 nummers)

35 €

Abonnement inwoner België: 2 jaar (8 nummers)

65 €

Abonnement inwoner buiten België: 1 jaar (4 nummers)

50 €

Abonnement inwoner buiten België: 2 jaar (8 nummers)

90 €

Vrienden van het KMSKA

Vrienden van het KMSKA blijven het museummagazine gratis ontvangen. Ook Vriend worden? Vanaf 60€ per jaar beleef je de collectie vanop de eerste rij.