ZAAL Z

Vier keer per jaar neemt ZAAL Z je mee in de wereld van het KMSKA en zijn collectie. Met inspirerende interviews, boeiende diepteartikels en leuke nieuwtjes.

Voor amper 35 euro ontvangt u vier edities gevuld met verdiepende informatie over het KMSKA, zijn collectie en werking. Zaal Z verschijnt op 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 december. 
Wat kan je in het september-nummer verwachten?

Een eerste blik op een Michaelina Wautier-restauratie, dé opkomende ster in de schilderkunst van de 17de eeuw. In 2018 verrijkte Het Fonds Lens-Ghesquière de KMSKA-collectie enorm. Ontdek de grote namen. Een gesprek met medewerkers achter ‘De Trappen’, een KMSKA-project dat jongeren warm maakt voor het museum. En waar bevinden zich de meest erkende topstukken? In het KMSKA! 

Abonneren kan heel eenvoudig online. Klik op de knop hieronder, kies uw abonnement, laat uw gegevens achter en betaal. Wacht niet en abonneer je vandaag nog!

Lees de verkoopsvoorwaarden.

Prijzen

Abonnement inwoner België: 1 jaar (4 nummers)

35 €

Abonnement inwoner België: 2 jaar (8 nummers)

65 €

Abonnement inwoner buiten België: 1 jaar (4 nummers)

50 €

Abonnement inwoner buiten België: 2 jaar (8 nummers)

90 €

Vrienden van het KMSKA

Vrienden van het KMSKA blijven het museummagazine gratis ontvangen. Ook Vriend worden? Vanaf 80€ per jaar beleef je de collectie vanop de eerste rij.