Wil je jouw geliefden Het Schoonste Cadeau geven? Zoek niet langer!

Het Schoonste Bezoek

Geef een bezoek aan Het Schoonste Museum cadeau en biedt je geliefde een ruime keuze: een bezoek aan een verrassende expo, een avondje KMSKA LAAT of de klassieke vaste collectie. Het cadeauticket kan je een jaar lang verzilveren om het beste dat het KMSKA te bieden heeft, te ontdekken.

Het Schoonste bezoek - foto - Sanne De Block
De Schoonste Catalogus - foto - Sanne De Block

Catalogus Krasse Koppen

De gelijknamige catalogus bij de tentoonstelling Krasse Koppen duikt dieper in het genre van de studiekop. Verschillende thema’s schetsen de evolutie van de tronie, en je leest de boeiende reflecties van hedendaagse kunstenaars als Stefan Vanfleteren en Sara De Bosschere.  

Op vertoon van jouw museumpas geniet je tot en met 31 december van 10% korting op een aankoop in de KMSKA Shop.

Museummagazine ZAAL Z

Geef vier nummers van het museummagazine ZAAL Z en schenk unieke inzichten in de wereld van het KMSKA en zijn collectie. Met inspirerende interviews, boeiende diepteartikels en leuke nieuwtjes. Een cadeau voor iedereen die het KMSKA door en door wil leren kennen.

Het Schoonste Magazine - foto - Sanne De Block
De Schoonste Luxebox - foto - Sanne De Block

De Schoonste Honderd + Het Schoonste Museum (luxebox)

Deze twee KMSKA-boeken gecombineerd in een luxeverpakking geven een exclusieve blik in woord en beeld op honderd topstukken uit de permanente collectie en op de elf jaar durende renovatie.

Krasse Kerstballen

Deze sfeervolle kerstballen zijn het ultieme cadeau. Kies voor de bloemen van Jan Breughel, het Meisje met de rode hoed van Vermeer of IJsvermaak van Jan Griffier.