Activity

Theater de Spiegel

Event
Activity
Date

3 April
Voorstellingen om 10u30, 11u30, 15u00 en 16u00.

Go to...
 • Possible dates

  3 April
  Voorstellingen om 10u30, 11u30, 15u00 en 16u00.

Deze vlucht door de museumzalen van de Oude Meesters neemt je mee naar hogere sferen. Beluister hemelse muziek en zweef mee met de kunstenaars van Theater de Spiegel op deze unieke ervaring.

De Spiegel bedenkt spannende plekken & wonderlijke werelden en nodigt je uit om die samen te ontdekken. Met theater, muziek, dans, beelden, objecten, humor en poëzie prikkelt De Spiegel de verbeelding en zin voor avontuur. Zowel van de allerjongste kinderen als van ouders of volwassenen die met hen mee komen kijken, luisteren en voelen.

Reserveer combitickets voor jou en je kinderen voor het museum & de voorstelling. De voorstelling is geschikt voor kinderen tot 3 jaar en is inbegrepen in de prijs van je museumticket.

Na de voorstelling kunnen jullie samen het museum ontdekken. 
Tip: de 10 van Christophe Coppens zorgt voor De Schoonste Museumervaring voor het hele gezin.

De 10

Waarom staan al die bevreemdende beelden in het museum? Christophe Coppens creëerde tien verrassende installaties en sculpturen, geïnspireerd door opmerkelijke details uit schilderijen. Ze staan doorheen het hele museum, gewoon tussen de collectie. Vind jij het bijbehorende detail in het schilderij? Bij elke installatie hoort een creatieve opdracht. Zo maak je van je museumbezoek een verrassend avontuur.

De 10 is doorlopend beschikbaar voor families met kinderen. 

Praktisch

 • Voorstelling voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar + (groot)ouders 
 • Voorstellingen 
  10u30 - LAATSTE PLAATSEN
  11u30 
  15u00 
  16u00 
 • Door een ticket te reserveren koop je een combi-ticket voor het museum én de voorstelling.  
 • Je kan voor of na de voorstelling het museum bezoeken.