KMSKA LAAT

Tutti Fratelli - We zullen doorgaan

Event
KMSKA LAAT
Date

Bij Artist in Residence Tutti Fratelli slaan kunstenaars en kansengroepen al 15 jaar de handen in elkaar om voorstellingen te creëren. In het concert “We zullen doorgaan!” bezingen de Fratelli met bakken vol liefde, en een stevige portie humor erbovenop, het leven in al zijn facetten. Grasduinend door hun repertoire van de laatste 15 jaar, vuren ze van 20u-21u een aantal vergeten onvergetelijke nummers De Salon van het museum in.  

Artistiek leider Nico Sturm vertelt waar we vandaan komen en hoe het misschien nooit eindigt, en dit alles in een heerlijk muzikaal bad onder leiding van pianist en componist Florejan Verschueren en zijn waanzinnige band!!! “We zullen doorgaan!” is een feest voor ogen en oren. Rechttoe rechtaan, niks in de handen, niks in de mouwen.  

Ga zelf creatief aan de slag

Een portie late inspiratie? Tijdens KMSKA Laat kan je rekenen op vaste waarden. Stap al tekenend door het museum. En zet details en meesterwerken naar jouw hand met KMSKA tekent!. Of ga artistiek aan de slag in het Open Atelier.

Heb je graag begeleiding bij het tekenen in de zalen? Onze tekenaar-gids wacht je op om samen een krachtige tekentour van een half uurtje te beleven. Er start een tekentour om 19u, 19u30, 20u en 20u30. Afspraak aan het trefpunt in de inkomhal op de eerste verdieping.

Madonna Cocktailbar

De pop-up Madonna Cocktailbar in de monumentale De Keyserzaal zorgt voor het lekkerste drankje. Begeleid van live Piano door Duke Roger. 

Praktisch

  • Het concert gaat door in De Salon van 20u-21u
  • Voor wie? Voor iedereen die een ticket heeft
  • Prijs: gratis mits museumticket, reserveren niet nodig, volzet is volzet!