Op zoek naar een nieuwe Valentijntraditie? Kom De Schoonste Valentijn beleven in Het Schoonste Museum. Onze museumcollectie is gevuld met romantische details, dwaal door onze zalen en kom ze samen ontdekken. 

Romantische details

Bloemen, cupido's en liefdesparen. De KMSKA-collectie zit er vol mee, als je maar goed kijkt. Kom samen met je Valentijn het museum bezoeken en maak kennis met de cupido in een werk van Jacob Jordaens I, laat je verwonderen door de huiselijke liefde tussen de schilder Rik Wouters en zijn muze Nel, of ontdek de vele andere romantische details die in de collectie verborgen zitten.

Cupido en Psyche, Jacob Jordaens I
© Timothy Loute

Liever samen kiezen? Geef dan een bezoek aan het KMSKA cadeau met Het Schoonste Cadeauticket en duik samen in de museumcollectie op een datum naar keuze of bezoek samen een van onze grote expo's in 2024 Jef Verheyen. Venster op het oneindige of Ensors stoutste dromen later dit jaar. 

Het Schoonste Cadeauticket
ESSENTIEL ANTWERP X KMSKA Kimono met bloemen van Bruegel

Het Schoonste Cadeau voor jouw Valentijn

Ben je nog op zoek naar het mooiste Valentijngeschenk? In de KMSKA museumshop vind je de meest verwonderende cadeaus. Van boeken tot kimono's.