KMSKA LAAT — 09 mei 2024

KMSKA X OBV 
Jenůfa

Evenement
KMSKA LAAT
Datum
09 mei 2024 17:00 tot 22:00

Kom genieten van een betoverende fusie van muziek en beeldende kunst tijdens KMSKA LAAT!  A Pocket Orchestra verkent deze avond het thema genderongelijkheid in kaart gebracht door genderspecialist Giulia Maci en met een gevarieerd muziekprogramma. 

Vanavond brengt A Pocket Orchestra een verhalend concert waarin de verbinding tussen het thema, de muziek en kunstwerken helder wordt. Een verdiepende kijk- én luisterervaring, aan de hand van een groot universeel thema: genderongelijkheid. Een KMSKA-expert toont ons de verbinding tussen het thema, de muziek en de kunstwerken in het museum.

Aan het woord
  • Muzikale toelichting door José Reyes (EN).
  • Toelichting thema genderongelijkheid door genderspecialist Giulia Maci (EN).
  • Toelichting KMSKA-collectie door Katrijn Krekels (NL).

En er is meer...

Een portie late inspiratie? Tijdens KMSKA Laat kan je rekenen op vaste waarden.

RADIO BART 
Dieper in een kunstwerk duiken? Dat doe je met Radio Bart. Een blinde gids gaat met bezoekers in gesprek en laat je de kunst op een andere manier ‘zien’. 
Van 18u30 tot 20u30 

SLOW ART TOURS 
Sluit aan bij een museumgids en ervaar hoe het voelt om trager te kijken naar een schilderij van Jef Verheyen.Om 19u, 19u45 en 20u30. Verzamelen aan het infoscherm in zaal 1.0 

TEKENTOURS 
Een korte maar krachtige tekentour voor zowel twijfelende krabbelaars als doorwinterde tekenaars. Al tekenend zie je de kunst beter dan ooit!
Om 19u30, 20u15 en 21u. Verzamelen aan infoscherm in zaal 1.0 

MADONNA COCKTAILBAR 
Een kleurrijk drankje in de monumentale De Keyserzaal. De pop-up Madonna Cocktailbar brengt iedereen in een kunstzinnige stemming. Gewoon binnenstappen en genieten. 
Van 18u tot 21u45

KMSKA LAAT Praktisch

  • Wanneer?
    Iedere donderdagavond van 17u tot 22u.
  • Prijs?
    Gratis mits museumticket