Steunen

Welkom bij Club Fouquet

Onze formules

Palet Rubens

Contacteer ons voor meer info

Met dit palet verrijkt u het museum. En het museum verrijkt uw imago. Drie jaar lang ontvangen wij u in grandeur en met open armen. Visibiliteit, exclusiviteit én goodwill in een uitnodigend kader.

Binnen Palet Rubens mag u rekenen op een exclusief communicatie- en hospitalitypakket om het partnership in de verf te zetten. 

Palet Ensor

Contacteer ons voor meer info

We verwennen u met uitnodigende voordelen. Voor een periode van drie jaar bent u nauw betrokken bij alle activiteiten en kunt u onze faciliteiten gebruiken voor netwerking en image building. 

Binnen Palet Ensor rollen we drie jaar lang de rode loper voor u uit. En verrijken we uw imago met visibiliteit én goodwill. Op activiteiten zit u steevast op de eerste rij.  

Palet Alechinsky

Contacteer ons voor meer info

U wordt een gewaardeerd lid van onze Club Fouquet. Dit lidmaatschap opent de deur tot kunstzinnig netwerken met gelijkgestemde zielen.  

Binnen Palet Alechinsky neemt u drie jaar lang deel aan exclusieve activiteiten zoals vernissages, netwerkmomenten, voordrachten. Met het KMSKA als decor.  

Projectpartner

Contacteer ons voor meer info

Investeert u liever in een specifiek project dat nauw aansluit bij uw maatschappelijke doelen? De restauratie van een meesterwerk, een aterlier voor kinderen of een participatief en innovatief project? 

Deze formule werken we graag op maat met u uit. 

KMSKA dankt zijn Schoonste Partners

logo's

Ontmoet onze partners

Meer nieuws