Activiteit

Krasse Koppen workshop schilderen met Nena Shaw

Evenement
Activiteit
Datum
Ga naar...

Raak je niet uitgekeken op die expressieve Krasse Koppen in de zalen van het KMSKA? Leer alles over hoe je sprekende gezichten vastlegt op een schildersdoek. Lesgeefster van dienst is kunstenaar Nena Shaw: master in de schilderkunst en ervaren lesgever bij Listen to your Art.

Op één namiddag leer je hoe je een eigen Krasse Kop schildert. Aan de hand van een stapsgewijze demonstratie en individuele begeleiding ontdek je hoe je in olieverf in één enkele laag al resultaat kan boeken.

Tijdens deze workshop wordt er niet gekopieerd maar maak je je eigen unieke Krasse Kop. Heb je een foto liggen van een interessant gezicht dat je graag vereeuwigt in verf, neem deze dan mee naar de workshop. (Wij voorzien er ook een aantal). 

Deze workshop is zowel voor beginners als mensen met al wat meer ervaring die willen blijven bijleren.

De workshop gaat voornamelijk door in de atelierruimtes van het museum. We begeven ons naar de tijdelijke tentoonstelling Krasse Koppen voor een voorbereidende oefening. 

Wil je graag de tijd nemen om de hele expo te bezoeken, dan raden we je aan dit voor aanvang van de workshop te doen.

Praktisch

VOLZET

  • Wanneer? Vrijdag 12 januari van 14u tot 18u
  • Nodig? Alle schildermaterialen (penselen, verf, schildersdoek) worden voorzien, breng zelf een schort mee om je kledij te beschermen.
  • Prijs? museumticket + 56 euro
  • Max. 10 plaatsen
  • Vanaf 16 jaar