Creatief

Open Atelier tijdens de Krokusvakantie

Evenement
Creatief
Datum

Van ma 12.02 t.e.m. zo 18.02 van 14u tot 16u.

Ga naar...
 • Data

  Van ma 12.02 t.e.m. zo 18.02 van 14u tot 16u.

Loop tijdens de krokusvakantie binnen in ons Open Atelier, een kunstzinnige ruimte waar je zelf creatief aan de slag kunt. Op jouw eigen manier.

Ga aan de slag met verschillende texturen die je kan ontdekken in de kunstwerken van het KMSKA. De zachte vacht van een cheetah, de nerven in de bladeren aan een boom, het verrimpelde gelaat van een personage of de koele gladheid van een parel in de kroon van een madonna. 

Verleg je creatieve grenzen in het Open Atelier. Laat je inspireren door de kunstwerken die je in het museum ziet. Hergroepeer details uit de werken die jouw aandacht trekken en breng met 'frottage' verschillende texturen realistisch of eigenzinnig tot leven in je eigen meesterwerk. Want iedereen is creatief. En heeft een verhaal te vertellen.

Open voor iedereen

Ons Open Atelier is écht open. Voor iedereen: jong en minder jong, kunstvriend en kunstkenner. Onze warme ateliergidsen helpen je graag op weg. Ook bij specifieke noden (taalkennis, visuele beperking, …). Kom dus gerust even kijken wat het Open Atelier jou te bieden heeft.

Foto's Sanne De Block

Praktisch

 • Voor wie? 
  Iedereen is van harte welkom. De ateliergids helpt je graag bij specifieke noden.
 • Wanneer? 
  Van ma 12.02 tot zo 18.02 van 14u tot 16u
 • Locatie
  In de atelierruimtes
 • Prijs
  Gratis mits museumticket, reserveren niet nodig.