ZAAL Z

Vier keer per jaar neemt ZAAL Z je mee in de wereld van het KMSKA en zijn collectie. Met inspirerende interviews, boeiende diepteartikels en leuke nieuwtjes.

Voor amper 35 euro ontvangt u vier edities gevuld met verdiepende informatie over het KMSKA, zijn collectie en werking. Zaal verschijnt op 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 december. 
Wat kan je in het maart-nummer verwachten?

Kom als eerste alles te weten over de expo ‘De Pelgrim’ later dit jaar in het KMSKA. Welke nieuwe ontdekkingen deed Restaurateur Nina Deleu in topwerk De bewening van Christus van Quinten Massijs? Wat vertelt De mandril van Oskar Kokschka, bruikleen van Museum Boijmans van Beuningen, over zijn maker? En hoe kwam het verleidelijke Kersen van Lourens Alma Tadema terecht in de KMSKA-collectie?

Abonneren kan heel eenvoudig online. Klik op de knop hieronder, kies uw abonnement, laat uw gegevens achter en betaal. Wacht niet en abonneer je vandaag nog!

Lees de verkoopsvoorwaarden.

Inhoudstafel ZAAL Z maart

Prijzen

Abonnement inwoner België: 1 jaar (4 nummers)

35 €

Abonnement inwoner België: 2 jaar (8 nummers)

65 €

Abonnement inwoner buiten België: 1 jaar (4 nummers)

50 €

Abonnement inwoner buiten België: 2 jaar (8 nummers)

90 €

Vrienden van het KMSKA

Vrienden van het KMSKA blijven het museummagazine gratis ontvangen. Ook Vriend worden? Vanaf 60€ per jaar beleef je de collectie vanop de eerste rij.