Tijdelijke expo

Expo Krasse Koppen naar Dublin

Evenement
Tijdelijke expo
Datum
24 februari 2024 tot 26 mei 2024

Krasse Koppen expo reist door naar Dublin

Onze eerste grote expo sinds de heropening van het museum, sloot eind januari zijn deuren. Gelukkig heropent de expo in The National Gallery of Ireland. De 78 topstukken uit de Krasse Koppen expo reizen verder naar Dublin om daar ieders hart te veroveren. 
Kreeg je nog niet de kans om Krasse Koppen te bezoeken? Wij raden je alvast een tripje naar Dublin aan.

Krasse bruiklenen

Met het vertrek van de Krasse Koppen expo, nemen we we afscheid van een aantal topstukken die te gast waren in het museum tijdens de expo zoals 'Meisje met de rode hoed' van Johannes Vermeer, 'De lachende man' van Rembrandt en 'The Ugly Dutchess' van Quinten Massijs. Je kan hen gaan bewonderen in The National Gallery voordat ze weer terugkeren naar hun rechtmatige musea in Washington DC, Den haag en Londen.

In de tussentijd moeten we ook onze eigen tronies missen. Ontdek hieronder welke meesterwerken uit onze eigen collectie nu te bewonderen zijn in The National Gallery of Ireland.

michaelina wautier grapheus vissersjongen man met baard man met baard hoofdstudie
Alle afbeeldingen

Deze tentoonstelling is een samenwerking tussen KMSKA en National Gallery of Ireland. Na afloop van de expo in het KMSKA reist de tentoonstelling nu verder naar Dublin  nog tot 26.05.2024.