Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Dan ben je in de museumshop van het KMSKA aan het juiste adres. Met deze handige cadeaugids bieden we alvast de nodige inspiratie. Neem het museum mee naar huis. Of doe het museum cadeau. Je vindt hier altijd een passend geschenk. Geraak je niet meer tijdig in het museum? Dan bestel je gewoon online.

Voor de kunstliefhebber

Een echte kunstkenner in de familie? Voor de onverzadigbare fanaat zijn er een heleboel attenties die de grote kunsthonger kunnen stillen. Boeken om quizvragen mee op te stellen over de verbouwing of de collectie. Of geef een abonnement op ZAAL Z, het museummagazine. Dit valt een jaar lang elke drie maanden in de bus met het laatste KMSKA-nieuws en diepgravende interviews. Kies je voor een VRIENDEN-lidmaatschap, dan zit ZAAL Z mee in het voordelenpakket.

KMSKA - HET SCHOONSTE MUSEUM hardcover, €45,00 (Hannibal) - KMSKA DE SCHOONSTE HONDERD hardcover, €45,00 (Hannibal) – abonnement op ZAAL Z, €35,00 voor één jaar, €65,00 voor twee – lidmaatschap VRIENDEN, verschillende formules – speelkaarten, Rombouts Kaartspelers, €6,00

Voor kinderen

Christophe Coppens bedacht niet alleen een zoektocht met sculpturen voor het KMSKA, in de museumshop vind je van de kunstenaar ook een exclusieve lijn merchandising, zoals pins. Dé manier om het plezier te verlengen. Voor klein en wat groter, er is voor elke kind wel een cadeau te vinden. Tekenen, puzzelen, of gewoon spelen, neem zeker een kijkje in het gamma.

Op stap en thuis

Voor bij de koffie bieden we graag een koekje van het bekende Antwerpse huis Philips Biscuits, verpakt in een kunstige blikken doos. IXXI ontwikkelde voor het KMKSA enkele wanddecoraties met bekende kunstwerken uit de collectie. Met een extra grote draagtas en paraplu bij de hand kan je veel cadeautjes vervoeren én blijven ze droog.

Draagbaar

Modewerk Essentiel Antwerp en het KMSKA sloegen de handen in elkaar om een capsulecollectie te ontwerpen met ready-to-wear en accessoires. Zo vind je in de shop hippe oorbellen en handige kaarthouders. Christophe Coppens is er niet alleen voor de kinderen. Voor het eerst sinds lang ontwierp de kunstenaar opnieuw enkele mode-items, die je enkel in de museumshop vindt. Heeft iemand nog een gaatje op een battle vest of jacket? Kom dan zeker eens kijken naar onze patches.