Kunstkamp 6-8 jaar — 02 januari 2024 - 04 januari 2024

Kunstkamp - Door de ogen van dieren

Evenement
Kunstkamp 6-8 jaar
Datum
02 januari 2024 10:00 tot 04 januari 2024 16:00
Ga naar...

Dacht je dat er enkel mensen in het museum kwamen? Tijdens dit 3-daagse kunstkamp ontdekken we dat het er eigenlijk krioelt van de dieren!

We ontdekken ze samen tijdens een zoektocht waarbij we zelf in de vacht van ons lievelingsdier kruipen. We kijken, bewegen, luisteren en voelen als dieren… en zo ontdekken we al die wezens in de kunst. Of het nu om een mier gaat die over een roos kruipt in een piepklein stilleven of een draak die verslagen wordt door een moedige ridder in zaal Het Kwaad. En tegen het einde van ons kamp hebben we zelf een hele collectie aan kunst met dieren gemaakt. In materialen als klei, pastelkrijt, verschillende verfsoorten, sculpturen aan de hand van draad en speksteen. We tonen het graag aan onze families tijdens een toonmoment op de laatste dag van het kunstkamp, van 15u tot 16u.

Tijdens de KMSKA-kunstkampen staat spel, verwondering en creativiteit centraal. We laten jouw kind op speelse wijze genieten van de kunstwerken en stimuleren de creativiteit door aan de slag te gaan met heel wat verschillende materialen en technieken. We beperken ons niet enkel tot de beeldende kunsten, ook drama, muziek, beweging enz. komen aan bod. Er wordt ingezet op de verschillende talenten en vaardigheden van kinderen, zodat elk kind een succeservaring kan hebben. Heeft jouw kind bepaalde noden? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat hij, zij of hen een prachtige week beleeft.

Praktisch

Wanneer

  • Kerstvakantie: 2,3 en 4 januari

Voor wie

  • Kinderen van 6 tot 8 jaar, telkens 15 kinderen per groepje
  • Je mag meerdere kinderen inschrijven, zolang ze aan de leeftijdscategorie voldoen.
  • Heeft jouw kind specifieke noden? Laat het ons weten en we bekijken samen welke ondersteuning we kunnen bieden.

Prijs

  • 90 euro voor 3 dagen

Locatie

  • KMSKA , Leopold de Waelplaats 1, 2000 Antwerpen

Lunchpakket

  • Dat brengt je kind zelf mee! Wij voorzien water en fruit.

Fiscale attesten

Wil je een fiscaal attest voor dit kunstkamp? In de bevestigingsmail vind je een link naar een formulier. Wij voeren het in en het komt automatisch op jouw volgende belastingbrief terecht.