Kunstkamp 9-12 jaar

Kunstkamp 
Expeditie kunst

Evenement
Kunstkamp 9-12 jaar
Datum
08 juli 2024 tot 22 augustus 2024
Ga naar...
 • Data

  ma 08.07.2024 - 10:00 - do 11.07.2024 - 16:00

  ma 19.08.2024 - 10:00 - do 22.08.2024 - 16:00

Wat is kunst? Is de muurtekening die je op straat tegenkomt kunst? Of de film die je vorige week zag? Kunstenaars maken op heel veel manieren en met verschillende materialen kunst. Sommigen gaan aan de slag met penseel en verf, anderen gebruiken hun lichaam of een muziekinstrument, een videocamera, een spuitbus of een pen. 

Tijdens dit 4-daagse kunstkamp verkennen we verschillende soorten kunstwerken in het museum van schilderijen, sculptuur, videokunst, kunst met letters en woorden tot graffiti-achtige kunst en bewegingskunst.

Op kunstexpeditie

Tijdens de KMSKA-kunstkampen staat spel, verwondering en creativiteit centraal. We laten jouw kind op speelse wijze genieten van de kunstwerken en stimuleren creativiteit door aan de slag te gaan met verschillende materialen en technieken. 

Samen ontdekken we in welke kunstvorm we onszelf het beste kunnen uiten en gaan aan de slag met verf, ijzerdraadsculpturen, muziek, dans, film en poëzie. Onze creatieve resultaten delen we met onze familieleden tijdens een toonmoment tussen 15u en 16u op de laatste dag van het kunstkamp.

Er wordt ingezet op de verschillende talenten en vaardigheden van kinderen, zodat elk kind een succeservaring kan hebben. Heeft jouw kind bepaalde noden? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat hij, zij of hen een prachtige week beleeft.

Praktisch

Wanneer?

Telkens van 10u tot 16u

 • Zomervakantie
  Ma 8 t.e.m. do 11.07 - LAATSTE PLAATSEN
  Ma 19 t.e.m. do 22.08 -

Voor wie?

 • Kinderen van 9 tot 12 jaar, telkens 12 kinderen per groep
 • Je kan meerdere kinderen inschrijven, zolang ze aan de leeftijdscategorie voldoen. 

  Heeft jouw kind specifieke noden? Laat het ons weten en we bekijken samen welke ondersteuning we kunnen bieden.

Prijs?

 • 120 euro voor 4 dagen
 • Voor een plaatsje aan kansentarief (24 euro) kan je contact opnemen via het contactformulier.

Locatie
KMSKA , Leopold de Waelplaats 1, 2000 Antwerpen

Lunchpakket
Dat brengt je kind zelf mee! Wij voorzien water en fruit.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande link.

Fiscaal attest

Wil je een fiscaal attest voor dit kunstkamp? In de bevestigingsmail vind je een link naar een formulier. Wij voeren het in en het komt automatisch op jouw volgende belastingbrief terecht.

Voorwaarden annulatie

Indien je wenst te annuleren en je doet dit minstens één maand voor de aanvang van het kunstkamp, dan storten we het inschrijvingsgeld afgetrokken van 20 euro administratieve kost terug. 

Indien je minder dan één maand voor de aanvang van het kunstkamp wenst te annuleren, wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. 

Bij overmacht (ziekte, ongeval, …) vragen we om contact op te nemen met een geldig bewijs (doktersattest) en laten en we snel iets weten over een eventuele terugbetaling.

Met dank aan

Open Atelier wordt gerealiseerd met de steun van

logobalk ava