KMSKA Laat

KMSKA Laat

Evenement
KMSKA Laat
Datum

Elke donderdagavond blijven de deuren van het KMSKA open tot 22 uur. Voor iedereen met een museumticket. Dwaal door de avondlijke zalen. Geniet van de collectie. Krijg een unieke inkijk in de museumwerking. Nip van een heerlijk drankje én hedendaagse kunstinterpretaties. KMSKA LAAT je volop wegdromen. 

Madonna Cocktailbar

Een kleurrijk drankje in de monumentale De Keyserzaal: de pop-up Madonna Cocktailbar brengt iedereen in een kunst-zinnige stemming. Mét live piano van Ray Singh. Gewoon binnenstappen en genieten. 

Speedtour

Ervaar de hoogtepunten van het museum in een leuke en snelle rondleiding van 30 minuten. De KMSKA-gids neemt je mee op een wervelende reis langs enkele van de belangrijkste werken in de collectie en deelt interessante verhalen en weetjes. Er start een tour om 19u, 19u30, 20u en 20u30. Afspraak aan het trefpunt in de inkomhal op de eerste verdieping.

Leef je creatief uit

Een portie late inspiratie? Tijdens KMSKA Laat kan je rekenen op vaste waarden. Stap al tekenend door het museum. En zet details en meesterwerken naar jouw hand met KMSKA tekent!. Of ga artistiek aan de slag in het Open Atelier.

Heb je graag begeleiding bij het tekenen in de zalen? Onze tekenaar-gids wacht je op om samen een krachtige tekentour van een half uurtje te beleven. Er start een tekentour om 19u, 19u30, 20u en 20u30. Afspraak aan het trefpunt in de inkomhal op de eerste verdieping.

Praktisch

  • Voor wie? Voor iedereen die een ticket heeft op donderdagavond
  • Wanneer? Van 17 tot 22u
  • Prijs: gratis mits museumticket, reserveren niet nodig, volzet is volzet!