KMSKA LAAT

KMSKA LAAT je weekend al vollebak op donderdag beginnen

Op donderdagavond naar het KMSKA? Het is een nieuwe traditie. KMSKA LAAT je dwalen door de avondlijke zalen en genieten van de collectie. LAAT je achter de schermen kennismaken met de museumwerking, LAAT je nippen van een heerlijk drankje én hedendaagse kunstinterpretaties. Kortom: KMSKA LAAT je volop wegdromen. Week na week na week.

KMSKA LAAT je pintjes nog beter smaken met wat noten

Het KMSKA is zoveel meer dan kijken. Hier ontmoeten kunstenaars elkaar. Creëren ze nieuwe meesterwerken. Zoals onze Artists in Residence. Ze verrassen bezoekers met hedendaagse interpretaties in woord, muziek, beeld en voorstellingen. Geïnspireerd door de collectie, het gebouw en de vele verhalen van het KMSKA. Intens en zinnenprikkelend! Laat je verwonderen door onze agenda!

Kalender

Het KMKSA LAAT programma op een rij.

KMSKA LAAT je schaterlachen in het museum

Onze pop-up Madonna Cocktailbar brengt iedereen in een kunstzinnige stemming. Laat je gaan met een kleurrijk drankje met live muziek in de monumentale De Keyserzaal. Je hebt er niet eens een museumticket voor nodig. Gewoon binnenstappen en genieten. Dat noemen wij De Schoonste Afterwork!

KMSKA LAAT het altijd later worden dan je had gedacht

Een portie late inspiratie? Tijdens KMSKA Laat kan je rekenen op vaste waarden. Stap al tekenend door het museum. En zet details en meesterwerken naar jouw hand met KMSKA tekent!Wat je ook kiest, plezier gegarandeerd!

KMSKA LAAT schilderijen spreken

Dieper in de KMSKA-collectie duiken? Op donderdagavond staan geregeld onze gidsen of Radio Bart paraat. Zij wijzen je op sprekende details die anders voor je verborgen blijven. Let wel: de ateliergidsen, gewone gidsen en Radio Bart zijn niet elke week op post, check dus de kalender!

 

Praktisch

  • Voor wie? Voor iedereen met een ticket voor donderdagavond
  • Wanneer? Elke donderdagvond van 17 tot 22u. 
  • Locatie: in het hele museum. Raadpleeg de kalender op de website of de infoschermen in het museum.
  • Prijs: gratis mits museumticket, reserveren is niet nodig. Volzet is volzet! Voor bepaalde activiteiten heb je een bijkomend ticket nodig en/of betaal je een surplus. Dit staat steeds vermeld wanneer je jouw ticket reserveert.  
  • De shop met coffeecorner en restaurant Madonna zijn ook steeds geopend op donderdagavond.