Bezoek

KMSKA Laat

Donderdagavond naar het museum? Een nieuwe traditie.

Elke donderdagavond blijven de deuren van het KMSKA open tot 22 uur. Voor iedereen met een museumticket. Dwaal door de avondlijke zalen. Geniet van de collectie. Krijg een unieke inkijk in de museumwerking. Nip van een heerlijk drankje én hedendaagse kunstinterpretaties. KMSKA LAAT je volop wegdromen. Week na week na week ...

Kalender

Het KMSKA is zoveel meer dan kijken. Hier ontmoeten kunstenaars elkaar. Creëren ze nieuwe meesterwerken. Zoals onze Artists in Residence. Ze verrassen bezoekers met hedendaagse interpretaties in woord, muziek, beeld, voorstellingen … Geïnspireerd door de collectie, het gebouw en de vele verhalen van het KMSKA. Intens en zinnenprikkelend!

Madonna Cocktailbar

Een kleurrijk drankje met live muziek in de monumentale De Keyserzaal: de pop-up Madonna Cocktailbar brengt iedereen in een kunst-zingige stemming. Je hebt er zelfs geen museumticket voor nodig. Gewoon binnenstappen en genieten. Dat noemen wij de Schoonste Afterwork!

En er is meer...

Een portie late inspiratie? Tijdens KMSKA Laat kan je rekenen op vaste waarden. Stap al tekenend door het museum. En zet details en meesterwerken naar jouw hand met KMSKA tekent!. Of ga artistiek aan de slag in het Open Atelier.

Heb je graag begeleiding bij het tekenen in de zalen? Onze tekenaar-gids wacht je op om samen een krachtige tekentour van een half uurtje te beleven. Er start een tekentour om 19u, 19u30, 20u en 20u30. Afspraak aan het trefpunt in de inkomhal op de eerste verdieping.

Dieper in een kunstwerk duiken? Dat doe je met Radio Bart. Een blinde gids die je kunst op een andere manier laat ‘zien’. Radio Bart is niet elke donderdag op post. Check dus de kalender!

Praktisch

  • Voor wie? Voor iedereen met een ticket voor donderdagavond
  • Wanneer? Elke donderdagvond van 17 tot 22u
  • Locatie: in het hele museum. Raadpleeg de kalender op de website of de infoschermen in het museum.
  • Prijs: gratis mits museumticket, reserveren niet nodig, volzet is volzet!